shure ulxd + 1x wireless headset (dpa) set

Shure – ULXD + 1x Wireless Headset (DPA) – Set

 85,00 per dag

Beschrijving

De Shure ULXD + 1x Wireless Headset (DPA) Set is een professionele draadloze microfoonset die perfect is voor vocale toepassingen tijdens live optredens, conferenties en presentaties. Deze set bestaat uit de Shure ULXD draadloze ontvanger en een DPA headsetmicrofoon, die beide van hoge kwaliteit zijn en garant staan voor betrouwbare en hoogwaardige prestaties.

Met een frequentiebereik van 20 Hz tot 20 kHz en een maximale zendafstand van 100 meter biedt de Shure ULXD draadloze ontvanger een ongeëvenaarde signaaloverdracht en een stabiele verbinding, zelfs in veeleisende omgevingen met veel interferentie. De DPA headsetmicrofoon biedt een heldere en gedetailleerde weergave van uw stemgeluid, zodat je altijd verstaanbaar blijft voor jouw publiek.

Deze set is ook voorzien van een aantal handige functies, zoals automatische frequentieselectie en ingebouwde encryptie voor extra beveiliging. Met de mogelijkheid om tot 12 draadloze microfoonsystemen tegelijk te gebruiken, is de Shure ULXD + 1x Wireless Headset (DPA) Set ideaal voor grotere evenementen en producties.

Eigenschappen