Veelgestelde vragen

Als wij iets niet op de website hebben staan, betekent dit niet dat wij dit artikel niet kunnen leveren. Neem daarom altijd contact met ons op als je iets niet kunt vinden. Wij kunnen je bijna altijd verder helpen.

Bij ons staat op de website aangegeven wanneer een product niet meer op voorraad is. Zodra je je reservering hebt geplaats, krijg je altijd binnen 48 uur een bevestiging in je mailbox met daarin de status van je bestelling.

Ja, hier zijn kosten aan verbonden, afhankelijk van de afstand van de locatie tot ons magazijn. Wil je de exacte kosten weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Onder een bedrag van € 500,- vragen wij om de factuur voorafgaand te betalen. Boven dit bedrag gaat dit altijd in overleg met de opdrachtgever.

Nee, wij hanteren geen borg bij de verhuur van onze producten.

Standaard worden de producten niet voor je klaargezet of opgebouwd. De producten worden afgeleverd aan het adres en dienen in dezelfde staat klaar te staan bij het ophalen. Willen jullie dat wij het opbouwen? Dan is deze service zeker wel mogelijk. Neem voor de voorwaarden contact met ons op.

Dit hangt af van de dag van gebruik. Als deze dagen in het weekend vallen, kan het zijn dat de producten de maandag erop volgend worden opgehaald. Dit gaat altijd in overleg. Geef bij ons je wensen aan en wij kijken of we daaraan kunnen voldoen. Glaswerk, servies en bestek mogen vuil worden geretourneerd, wij hanteren hier wel 0,10 cent schoonmaakkosten per item voor.

Ja, natuurlijk! Wij denken graag mee en adviseren waar nodig. Wil je je evenement helemaal uit handen geven? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem nu nog contact met ons op.

Het is altijd mogelijk om je bestelling te annuleren. Neem zodra je dit weet, zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zijn in sommige gevallen wel genoodzaakt om hier kosten aan te verbinden.

Of er kosten zijn verbonden aan het annuleren van uw bestelling kunt u terugvinden in onze algemene voorwaarden onder het kopje: Annulering van overeenkomst.

De prijzen op de website zijn altijd exclusief 9% of 21% btw.

Over primaire levensbehoeftes zoals non alcoholische dranken en ijsklontjes wordt 9% btw gerekend, over alle overige artikelen 21% btw.

Nog meer vragen? geen probleem, we helpen u graag.

Wil je met ons samenwerken?

Vul hier jouw gegevens in en wij zullen je zo
snel mogelijk contacten.