Bestellen & afhalen

Bestellen

Het bestellen van producten bij Festum Event Supplies werkt snel en simpel. Bekijk in onze uitgebreide webshop of het product of dienst wat je zoekt ertussen staat. Opzoek naar iets wat niet bij ons op de site staat? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je altijd verder helpen.

Kies op de productpagina het aantal en reserveer je product(en) op de gewenste datum. Check vooraf goed of de eigenschappen van het product aansluiten op jouw wensen. Bevestig daarna je reservering in de winkelwagen.

Wij gaan direct met jouw aanvraag aan de slag. Je ontvangt binnen 48 een bevestiging van je aanvraag. Heb je tussendoor vragen of opmerking. Neem dan gerust contact met ons op!

Afhalen

Zodra je bestelling is goedgekeurd, krijg je een bevestiging met daarin de datum en tijd van de levering. Komt dit onverwachts toch niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij leveren de producten af op de afgesproken locatie en tijd.

Standaard worden de producten niet voor je opgebouwd. De producten worden afgeleverd aan het gewenste adres en dienen in dezelfde staat klaar te staan bij het ophalen. Willen jullie dat wij het opbouwen? Dan is deze service mogelijk. Neem voor de voorwaarden contact met ons op.

Als het evenement is afgelopen mag je de spullen inpakken zoals deze geleverd zijn. Indien er andere afspraken zijn gemaakt, kun je deze hanteren. Wij komen daarna de spullen ophalen.

Wil je met ons samenwerken?

Vul hier jouw gegevens in en wij zullen je zo
snel mogelijk contacten.