shure pa805swb uni directionele richtantenne vlag

Shure – PA805SWB Uni-directionele richtantenne vlag

 22,50 per dag

Beschrijving

De Shure PA805SWB Uni-directionele Richtantenne Vlag is een krachtige accessoire voor jouw draadloze Shure microfoonsysteem. Deze richtantenne is ontworpen om een stabiele en betrouwbare signaaloverdracht te bieden, zelfs in uitdagende omgevingen met veel interferentie.

Met een robuuste constructie en een slanke vlagvormige behuizing, is de PA805SWB gemakkelijk te monteren op een statief of muurbeugel en kan het ook discreet worden geplaatst. Bovendien biedt deze richtantenne een unidirectioneel patroon waardoor het signaal van de microfoon efficiënter wordt gericht naar de gewenste doelgroep.

Met een frequentiebereik van 470-952 MHz en een maximaal vermogen van 50 Watt, biedt de Shure PA805SWB Uni-directionele Richtantenne Vlag een uitstekende signaalversterking en vermindert het storingen, wat leidt tot een verbeterde geluidskwaliteit. Dit product is geschikt voor verschillende toepassingen, zoals live optredens, evenementen en conferenties, en biedt professionele kwaliteit voor elke gelegenheid.

Eigenschappen