Festum Event Supplies is een gespecialiseerd in het verhuren van allerlei soorten evenementenbenodigdheden. Of je nu op zoek bent naar tenten, meubels, verlichting of andere feestartikelen, Festum Event Supplies heeft het allemaal. Festum Event Supplies richt ook zich op evenementen- en partyverhuur in Eindhoven. Ongeacht de grootte van het evenement, je bent bij ons aan het juiste adres.

Waarom Festum voor partyverhuur in Eindhoven?

De reden dat kiezen voor onze Evenementen verhuur in Eindhoven zo voordelig is; je huurt alleen wat je nodig hebt, geeft een fantastisch evenement of feest, en vervolgens kan het door ons weer worden opgehaald.

Complete verhuur voor evenementen

Je kunt werkelijk alles huren, voor kleinere verjaardagsfeesten of grote bedrijfsevenementen. Gaat het om een koelkast of de gehele bar? Wij denken graag met je mee en hanteren scherpe tarieven.

Meubilair: stoelen en tafels

Het juiste meubilair is van groot belang voor het succes van een evenement. Of je nu een receptie of een grootschalig dance-event organiseert, wij hebben altijd een uitgebreid assortiment aan meubilair dat voldoet aan jouw eisen. Ons aanbod varieert van balies, tafels en stoelen tot statafels en spreekstoelen, allemaal in verschillende stijlen en maten. Veel van onze tafels kunnen worden voorzien van stijlvolle tafelrokken of kleden, zodat ze perfect aansluiten bij de sfeer van jouw evenement.

Tenten: partytenten, stretchtenten en parasols

Bij het organiseren van een buitenevenement of een feest in je eigen tuin, met het Nederlandse  weer belangrijk om rekening mee te houden. Daarom kan het huren van een tent of parasol een verstandige keuze zijn. Wij hebben voor elk type event de perfecte feesttent, van ruime stretchtenten voor grote bijeenkomsten tot stijlvolle parasols voor zonnige dagen. Ons uitgebreide assortiment omvat diverse tenten zoals partytenten, stretchtenten en parasols, zodat je altijd de juiste oplossing vindt voor jouw evenement. De montage en demontage van de partytenten wordt volledig door onze vakkundige medewerkers verzorgd, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van je feest.

Bar en taps

Maak jouw feest of evenement helemaal compleet met een van onze stijlvolle barren. Bij Festum Event Supplies huur je eenvoudig een bar of biertap. Ons assortiment biedt verschillende barren, inclusief biertaps, kasten en een uitgebreide selectie aan dranken. Of je nu een complete bar wilt huren voor een groot evenement of een kleine tap voor een intieme bijeenkomst, wij hebben de juiste oplossing voor elk type evenement. Zelfs voor een klein budget kun je bij ons terecht voor een thuistap, zodat je gasten kunnen genieten van vers getapt bier.

Dranken en glazen

Wij kunnen je voorzien van een uitgebreid assortiment aan bijbehorende dranken voor je bar, waaronder frisdrank, bier en diverse wijnen. Wil je daarnaast ook personeel dat de dranken inschenkt? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest of receptie organiseert, wij zorgen ervoor dat je gasten kunnen genieten van een heerlijk drankje. Festum Event Supplies levert verschillende soorten bieren, wijnen, fris- en sterke dranken tegen de juiste prijs. Daarnaast verhuren wij ook losse materialen zoals een bar, biertap, koelkast of vriezer, zodat je evenement volledig is uitgerust. Ook leveren we daarbijbehorende glaswerken.

Licht en geluid

Ben je op zoek naar licht en geluid voor jouw evenement? Bij Festum Event Supplies huur je licht en geluid van de hoogste kwaliteit. Of je nu een DJ-set, speakers, special effects of een podium nodig hebt, wij hebben het allemaal op voorraad. Wij zorgen bovendien voor de installatie op locatie, zodat je direct aan de slag kunt. Geef jouw bedrijfsfeest, bruiloft of ander evenement de juiste kwaliteit en klasse met ons professionele aanbod van licht en geluid. Met onze apparatuur creëer je de perfecte sfeer en zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor je gasten.

Aankleding

Een evenement valt of staat met de juiste aankleding, en bij Festum Event Supplies begrijpen we dat als geen ander. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, receptie of ander evenement, wij bieden een breed scala aan decoratieve items om de perfecte sfeer te creëren. Onze collectie omvat diverse soorten aankleding en decoratie, zoals stijlvolle meubels, elegante planten, en ander decoratief materiaal dat naadloos aansluit bij het thema van jouw evenement. Door te kiezen voor matching aankleding zorg je ervoor dat elk detail klopt en je gasten een onvergetelijke ervaring hebben.

Alles voor feesten huren met onze partyverhuur in Eindhoven

Wil je graag meer inspiratie van onze party verhuur in Eindhoven? Bekijk onze totaalprojecten of neem een kijkje in het assortiment en laat je verrassen door onze service. Letterlijk alles is te huur door ons zeer ruime aanbod, zo bespaarjij een hoop tijd!

 

Wil je met ons samenwerken?

Vul hier jouw gegevens in en wij zullen je zo
snel mogelijk contacten.